# # #

Degustaciona sala

Nalazite se: Home » Degustaciona sala

tasting room

Godine 2008. iznad podzemnog dela vinarije izgrađena je luksuzna degustaciona sala u stilu „bar & lounge“ koju danas redovno posećuju ljubitelji vina, kako pojedinci, tako i organizovane grupe vinskih turista iz Srbije i inostranstva. Od vas i vašeg raspoloženja zavisi da li ste za profesionalnu grupnu degustaciju za stolom, neobavezno uživanje u vinu sedeći u udobnoj garnituri pored kamina u dvoje, ležernu probu četiri vrste vina za šankom, ili možda želite da sebi ulepšate radni dan poslovnim ručkom na prekrivenoj terasi i impresionirate partnere pogledom na vinograde i valjevske planine.

Kod većih kompanija vrlo su popularni „team building“ vikend programi čiju kompletnu organizaciju osoblje vinarije i restorana „Tri Kosa“ može realizovati umesto vas.

U degustacionoj sali na raspolaganju je sve što vam je potrebno da biste se osećali kao kod kuće. Ako se zadesi da dođete u posetu vinariji tokom berbe, kroz staklene delove poda degustacione sale možete pratiti proces prerade u podrumskim prostorima za fermentaciju i tako u potpunosti doživeti pravu atmosferu trenutaka kada od grožđa nastaje vino.

Radno vreme: Ponedeljak - Subota 10 - 16h

Zakažite degustaciju