# # #

Milijan Jelić „Najbolji domaćin u 2008. godini”

Nalazite se: Home » Novosti i dogadaji » Milijan Jelić „Najbolji domaćin u 2008. godini”

Milijan Jelić „Najbolji domaćin u 2008. godini”

Milijan Jelić „Najbolji domaćin u 2008. godini”

7. 12. 2009

Pored pregršt domaćih i međunarodnih priznanja koja su dodeljena našim vinima, posebno zadovljstvo nam čini i nagrada „Kapetan Miša Anastasijević“, koja je 24. marta 2009. dodeljena Milijanu Jeliću za „Najboljeg domaćina u 2008. godini“, pod pokroviteljstvom PKS.

Nagrada „Kapetan Miša Anastasijević“ predstavlja godišnje priznanje koje se, već skoro deceniju, dodeljuje u sklopu projekta „Put ka vrhu“ koju realizuju Privredna komora Srbije, Fakultet tehničkih nauka iz Novog Sada i Agencija za tržišne komunikacije Media Invent iz Novog Sada, a u znak sećanja na kapetana Mišu Anastasijevića, jednog od prvih velikih preduzetnika, dobrotvorca i zadužbinara Srbije. Nagrada se dodeljuje najuspešnijim ličnostima i kolektivima iz oblasti privrede, preduzetništva i stvaralaštva i ličnostima koje su u različitim oblastima doprinele privrednom razvoju svoje sredine.

U kategoriji „Najbolji domaćin u 2008.“ proglašen je Milijan Jelić, vlasnik Vinograda i podruma Jelić. Dodela priznanja održana je u martu ove godine na Divčibarama